måndag, april 9

Efter IKEA och spackel



Var ute på IKEA och shoppade lite prylar så jag kan hänga undan mina vinterkläder ordentligt på vinden, nu ska de plastas in fint och komma fram till våren som en rykande färsk DV. Köpte naturligtvis den obligatoriska toaborsten också. Johannes köpte limegröna servetter to go with his toaborste. Efter en kort tur på Optimera där vi diskuterade Bahcoskruvmejslarnas vara eller icke vara åkte vi hem till Johannes och helspacklade väggar. Boy, I make spackling fun!

Senare på kvällen vankades det romantisk komedi i Annikas nya soffa. Johannes stod för filmvalet... Musical and Lyrics (eller nåt i den stilen), en skräpfilm med Hugh Grant. GUD så dålig!!! Hugh Grant ser riktigt gammal och sliten ut, man fick rysningar av close ups. När det återstod 20 minuter pajade ljudet av nån skum anledning så vi fick knö ihop oss lite i soffan och titta på slutet på datorn istället.

2 kommentarer:

Karl-Anders Johansson sa...

Nöjesguiden hade en helt strålande recension av denna film. :)

Emma sa...

Verkligen rolig!

Jag och Annika satt och konstaterade att han har för få ansiktsuttryck att använda så alla karaktärer blir lika. Jag har aldrig tyckt att han varit direkt charmig och snygg, men det finns ju de som tyckt det, men de tycker det nog inte längre... hans sneda hundögon håller på att ramla ner i öronen.