måndag, april 2

Har ni en sån här fast hel?

Brukar inte vakna ordentligt på morgonen förrän jag ställer mig i duschen. Men då menar jag att det är när vattenstrålarna träffar ansiktet som jag piggnar till. De senaste dagarna har jag dock blivit brutalt väckt av en glasdörr först i huvudet och sen på foten då den ramlar ner. Nu ska jag åka till Bauhaus och se om de har två hela kullager... de verkar inte vara SKF standard, tror inte jag kan räkna på dem... men jag är glad om jag bara kan få ihop skiten. Who needs to count when you got a weapon with a twist? :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ska du bara byta lager så borde det ju räcka med innermått, yttermått samt bredd, eller? Äh, det har du ju redan kollat förstås.

Ta med delarna till nån kullagerspecialist, eller ring. Det kommer nog att gå bättre så länge du inte vet tillverkarens namn. Tyvärr vet jag inte vart du ska vända dej i Malmö...

Emma sa...

Jag vill lyckas hitta ett lager med rätt innermått och som råkar ha en ytterring i gummi, så att det blir ett litet hjul. Hela den här konstruktionen är i plast... skräp!!!

Anonym sa...

Du är nog inte den enda med det här problemet. Jag kollade lite på eniro, finns ju en del affärer som har kullager. Du märker nog rätt snabbt om de vet vad du snackar om när du ringer.

Alternativet är ju att pröva nån seriös badrumsbutik som typ Comfort.se, skulle bli förvånad om de inte kunde hjälpa dej.