fredag, augusti 4

Flying through hyperspace...


in your computer interface... STOP! Living on video...

Dagens låt. Trans X - Living on Video. 1983 (tidigare?) var helt klart ett bra blipblopmusikår :). Den uppmärksamme har märkt att någon stulit större delen av blipbloppet till en ny blipbloplåt. Men den blir aldrig lika bra som originalet. Men den fick en att minnas tillbaka till den gamla goda tiden då brorsan hade den på singel och jag gjorde säkert hack i den.

Bra dag idag.

5 kommentarer:

Elias sa...

Grym låt! Passar särskillt bra ihop med Oskar Fischingers Komposition in Blau (1935).

Karl-Anders Johansson sa...

ENDAST för att du har påpekat stavfel på min blog så påpekar jag nu stavfelet i detta inläggs titel... Sorry! :)

Emma sa...

Enda anledningen till att jag påpekade dem är för att du är en stavfelspolis mot alla andra.

Själv håller jag mig till att klaga på personer med krattig engelska eller Svalövsbor med bred dialekt som gör sig lustiga över personer med enligt dem bred dialekt. Vet inte varifrån de kan komma, Stenestad kanske.

Anledningen till mitt stavfel är mitt tangentbord hemma där vissa tangenter har en tendens att fastna och sen bli hundra på en rad. Råkade radera alla h imorse.

Karl-Anders Johansson sa...

Hey! Nu är du orättvis. I mina ögon är jag VÄLDIGT sällan stavfels- och grammatikpolis mot folk jag känner eller träffar i största allmänhet. Det jag klagar oftast på är avstavningar på skyltar och andra mer eller mindre offentliga publikationer.

Men om jag uppfattas som en stavfelspolis av min omgivning så är det något jag ska ändra på. Jag visste bara inte om det...

Emma sa...

Äh, slappna av för fan. Ändra på sånt som är relevant att ändra på.