måndag, maj 14

Skruttig lasagne

Har suttit i skolan hela dagen idag. Hade en väldigt bra handledningstimme där det beslutades att vi skulle vara med på förseminariet trots att vi från början inte hade planerat det. Men vår handledare tyckte att det kunde vara en god idé då han hoppat rakt in i arbetet ganska sent och gärna såg att fler från institutionen läste igenom arbetet innan det går upp till slutseminariet. En helt ok åsikt ansåg jag och Björn. Vi har en bra plan och räknade med att vara klara på fredag oavsett. Nu blir det bara lite mer tvång att vi är klara på fredag = ett par kamikazedagar och nätter.

Men det känns så skönt! På fredag är det inlämning, nästa torsdag är det förseminarium, dagen efter det anmälan till slutseminariet och sen slutseminarium nån gång mellan den 2-14 juni. Tjo!

Käkade lasagne till lunch... har nog aldrig sett en lasagne med så lite kött i nån gång. I alla fall inte när det är meningen att det ska vara kött i den. Den här bestod av fyra lasagneplattor sammanklistrade av hård och fettig ost. Tror inte vi ska äta den nån mer gång. :(

Inga kommentarer: