fredag, september 19

Coldplay

Vi har varit uppe i Stockholm i tre dagar för att bland annat se Coldplay spela i Globen. Laglydiga som vi är så tog vi inte med oss kameran in till arenan. Vi ångrar det lite nu i efterhand eftersom bilderna inte blir jättebäst med mobilkameran. Men samtidigt så var det så många runtomkring oss som missade hela konserten för att det fotade och filmade hela tiden så de glömde njuta av stämningen.

Rutinerad konsertbesökare som jag är så lärde jag de andra att tränga sig i kön som ringlade lång utanför ingång 4. Därför kom vi väldigt långt fram också utan att behöva köa i flera timmar innan insläppet, 10 minuter räcker gott och väl!! Chris Martin har helt enorm energi, han hoppar omkring som en tok på scen.

Runt scenen så hängde det stora klot som de projicerade bilder på... de var väldigt tuffa. Just på bilden spelar Chris gitarr men ofta satt han framför pianot och hade kortare pianokonserter, tror han har en karriär som pianist när han var liten... kan se mig honom som barn sittandes och öva i det oändliga på stycken hans föräldrar tyckte han skulle kunna.

Konserten avslutades med ett enormt hav av konfettifjärilar. Vissa var i vanligt silkespapper, andra i självlysande plastigt papper och en del i metallfolie. Det gav väldigt häftiga ljuseffekter när de belystes på olika sätt. Vi samlade på oss några fjärilar som minne :)

Dagarna i Stockholm har annars varit lysande! Vi bodde på Skanstulls vandrarhem. Definitivt prisvärt och fräscht. Sen hittade vi världens bästa café, Vetekatten, där vi fikade båda dagarna. Mmmm, får se om Annika eller Rasmus kanske har bilder utanför konserten.

Inga kommentarer: