måndag, maj 5

Utflykt!

Efter att ha slitit ganska hårt i lägenheten hela valborgshelgen tog vi söndag ledigt och stack iväg på utflykt. Förvisso kändes det som att ledigheten slog till redan lördag kväll då vi av en slump hamnade mitt i grannarnas första stora BBQ ute på gården. Vi blev bjudna på grillat rådjur och lamm samt en massa gott till det. Vi bjöd på vin tillbaka. Supermysigt!

Utflykten började vid Örenäs slott. Härliga barndomsminnen för mig och en ny fin bekantskap för Philippe. Det är så mysigt att ta sig nerför slänten till Ålabodarna. Speciellt när vädret är vackert som det var igår.

Därefter hamnade vi i Vallåkra och tittade på keramik. Köpte en liten mjölkkanna så om ni kommer förbi på kaffe blir ni serverade mjölk ur den :). Mikkel hängde också med och kikade fram bakom bänken när vi kom ut igen.

En liten promenix i naturreservatet i Vallåkra. Underbart med bäcken som porlar bredvid och fåglar som kvittrar.

Efter att ha tagit en sväng via Helsingborg, Höganäs, Viken och alla småställen på vägen hamnade vi hos Flickorna Lundgren. Här fikade jag alltid med mormor och morfar... eller i alla fall minns jag det som alltid men det rör sig om max en gång om året. Här åt Mikkel torrfoder och vi åt ett obligatoriskt vaniljhjärta.

Helt fantastisk dag!

Inga kommentarer: