tisdag, april 14

Påskhelg

Det har varit en väldigt lugn och skön påskhelg även om förkylningen hållt i sig och febern gör besök med jämna mellanrum.

Helgens absolut roligaste händelse var när Karolin ringde kl 04.18 i söndags morse och meddelade att nr 2 var på gång. Vi åkte till Södra Sandby och passade Klara. Bara någon timme senare hade Klara fått en lillebror. Det var inte något hon brydde sig så mycket om. Hon kommer ihåg att det är vi som har hund och vid frukosten ville hon "kappa unden". Men när hunden inte var med flirtade hon loss med Biiiip istället, som senare blev Ilippe ibland och Iip ibland. Gladare tjej får man leta efter! Hon är verkligen toppen.

I fredags åkte jag och Saphira ut till västra hamnen och fikade med Annika på Strand i stort sett hela dagen. Vi tog några turer ut på hundfältet också så Saphira kunde springa av sig men annars njöt hon i solen intill Annika.

I Svalöv gick vi på årets första riktigt långa runda upp mot Höjebacke. Saphira hittade en del av ett gammalt skelett som hon vägrade släppa på ett bra tag. Först när en traktor som var ute och harvade förvirrade henne lite kunde jag byta benet mot en frolic.

Sen lärde jag mig lite nytt om Malmöpolitikernas känsla för källkritik.

Inga kommentarer: