lördag, maj 24

HRM på Österlens ängar

Stenrosgården utanför Kivik is the place to be just nu. Vyn med kossor har vi 20 meter utanför dörren. Underbart! Jag gillar kossor... men jag funderade just på vad de bruna som inte är SLB heter. Karolin, mamma, nån som vet!? Just nu håller vi på att laga mat... det blir grillad entrecôte med ratatouille och ugnsbakade nypotatis med rosmarin. Till det en smaskig pinotage som storebror rekommenderat. Desserten blir en cheesecake som tog typ ett dygn för att nästan stelna. Fel i receptet, inget fel på Emmas kokkonst!!!

Egentligen är vi här för att plugga. Jag har en HRM tenta som ska in på måndag förmiddag och Philippe ska tenta internationell ekonomi på onsdag. Men just nu insuper vi atmosfären och är glada över att vara så långt ute på landet att det bara är näktergalen och skön musik från iPoden som hörs.

1 kommentar:

Anonym sa...

SRB!


/Mats