fredag, november 21

Igår, Idag, Imorgon

Igår vann pappas kusin (och därmed vääääääldigt nära släkting till mig) Johan Aftonbladets litteraturpris. Väldigt roligt! Kanske därför jag skriver så bra också... det finns i blodet ;).

Igår var även första dagen på över en vecka som jag åt mejeriprodukter med laktos. Det var inte bra. Mitt liv som nästan frukterian fortsätter således.

Idag är dagen då jag för första gången varit hos tandhygienisten för att plocka bort tandsten. Hade ingen aning om att mina tänder egentligen ska se ut så här! Känns väldigt bra... mindre bra känns de 1350 kr jag lagt på tandvård denna veckan, ska det verkligen kosta så mycket? Jag var alltså hos tandläkaren tidigare i veckan och då kostade det 500 kr, idag ytterligare 850... hutlöst i min värld.

Imorgon är dagen då livet som frukterian åter tar ett break. Födelsedagsfirande med föräldrarna med brunch här med bara godis (alla vet vi att frukt INTE är godis) och sen Bodies i Köpendanmark med efterföljande tur på Tivolis julmarknad och middag på Los Flamencos.

Dessutom snöar det! Yay!