lördag, mars 22

Oväder i Malmö


Snöovädret har fått fatala konsekvenser i Malmö.

onsdag, mars 12

Oooh wawawawawa oooh

Philippe provar mössa inför Utöresan och låter som en häst bakom staket.

måndag, mars 3

Laura Ashley in chock

Jag förstör alltid mina nya saker. Det är banne mig min sämsta egenskap. Jag försöker verkligen att inte göra det men så ändå händer det. Att jag därför kombinerat min förmåga att förstöra med ett inneboende hat mot saker som är repiga och fula är för mig helt obegripligt.

Mitt senaste verk är att jag packade ner min splajans nya dator i väskan. Såg till att allt som fanns runt om var mjukt och stängde väskan. (Jag har inte hittat det där datorfodralet än som är värt pengarna.) Plockar några timmar senare upp datorn ur väskan enbart för att upptäcka en yta på 3x3 cm som har blivit totalt sönderrepad av en dragkedja till ett innerfack i väskan. Hela min energi och lust att använda datorn bara försvann. Jag var så arg på mig själv, och är fortfarande arg, för att jag inte klarar av att kombinera min vilja att hålla saker fina med min tendens att förstöra. Buääääh!

Annars händer inte så väldigt mycket mer än att jag pluggar ihjäl mig och blir sjuk och pluggar lite till. Men jag har trots det hittat denna lägenhet som skulle få inspiratören till konceptet att må illa. Maken till Laura Ashley chock har jag aldrig skådat: http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/12019

Sen har jag även funderat på om det inte är en myt att det blir billigare om man gör långkok. Att köpa kött som måste koka länge är förvisso billigare, men det tillkommer en massa kostnader som tandläkarbesök om man inte kokt det tillräckligt och om inte det så i alla fall en väldig massa tandtråd. Om jag inte lägger pengarna på tandtråd så kan det, så här i jobbsökartider, innebära ett missat jobb för att jag sitter där och smajlar, med mer än tandköttet synligt. Så när gulaschen, som kokades igår, är uppäten så får långkoken vänta ett tag tror jag.